Arc Search beállítása alapértelmezett böngészőnek iPhone-on

Az iPhone-hoz készült új böngésző, az Arc Browser a Böngésző Társaságtól, jelentősen eltér a korábban az App Store-ban bemutatkozott Arc mobil kísérő alkalmazástól. Az Arc Search nevet viselő böngésző már az elején nagy figyelmet kapott azzávaló újszerű megközelítésével, amely egy webböngészőt, AI-támogatású keresőmotort és chatbot funkciót kombinál, így különleges internetezési élményt kínál. További információkat a böngészőről az alábbi dedikált bejegyzésünkben találhatsz. Esetleg ez is érdekelhet: Így ütemezhetsz sms-t iPhone készüléken.

Arc Search kép Arc Search, iPhone böngésző, alapértelmezett böngésző beállítása, AI támogatású keresőmotor, internetezési élmény, webhivatkozások

Az egyik fő ok, amiért a böngésző azonnal népszerű lett azok között, akik kipróbálták, az a ‘Browse with Me’ funkció. Valójában olyan jó, hogy az Arc Search-t szeretnéd alapértelmezett böngészővé tenni az iPhone-odon. Íme, hogyan teheted meg:

 1. Telepítsd az Arc Search-t az iPhone-odra , majd nyisd meg az alkalmazást.
 2. Koppints a ‘Let’s Go’ gombra az alkalmazásban; ebben a szakaszban még nem szükséges bejelentkezni.
 3. Ezután koppints a ‘Set as Default Browser’ (Állítsd be alapértelmezett böngészőnek) opcióra a következő képernyőn. Ennyire egyszerű.

Arc Search telepítési lépések Arc Search, iPhone böngésző, alapértelmezett böngésző beállítása, AI támogatású keresőmotor, internetezési élmény, webhivatkozások

 1. Ha kihagytad ezt a lépést a beállításakor, nem gond. Nyisd meg a ‘Beállítások’ alkalmazást az iPhone-on.
 2. A Beállítások menüben görgetsd le, amíg megtalálod az Arc Search-t az alkalmazások listájában. Az alkalmazások rendszeralkalmazások után abc sorrendben vannak felsorolva, így az Arc is könnyen megtalálható. Használhatod a keresősávot is ennek megtalálására.
 3. Koppints a ‘Default Browser App’ (Alapértelmezett böngésző alkalmazás) opcióra a böngésző beállításának megváltoztatásához.

Arc Search böngészőválasztás Arc Search, iPhone böngésző, alapértelmezett böngésző beállítása, AI támogatású keresőmotor, internetezési élmény, webhivatkozások

 1. Egy lista jelenik meg az iPhone-odon telepített böngészőkről az aktuálisan kiválasztott alapértelmezett böngészővel.
 2. Válaszd ki az ‘Arc Search’-t ezen a listán, hogy beállítsd alapértelmezett böngészőnek.

Ennyi! Sikeresen beállítottad az Arc Search-t alapértelmezett böngészőnek az iPhone-on. Mostantól, ha webhivatkozásokra kattintasz, az Arc Search lesz az elsődleges böngésződ. És mindig visszaállíthatod, ha nem működne jól.

Az Arc Search-re való váltás alapértelmezett böngészőként az iPhone-on gyerekjáték és csak néhány koppintásba kerül. Egyedülálló megközelítésével a keresés terén az Arc Search új módot kínál a web használatára. És csak jobb lesz a jövőbeli frissítésekkel!

Biztos vagyok benne, hogy az Arc Search új funkciói és kezelőfelülete kellemes meglepetést okoz majd neked, amikor először használod. Az AI-alapú keresési lehetőségek és a chatbot integráció révén egy sokkal interaktívabb és személyre szabottabb böngészési élményt nyújt, ami jelentősen megkülönbözteti más böngészőktől. Az Arc Search azok számára ideális, akik szeretik a technológiai újításokat és nyitottak az új dolgok kipróbálására.

Amellett, hogy az Arc Search telepítése és beállítása rendkívül egyszerű, a böngésző frissítései is ígéretesek. A fejlesztők folyamatosan dolgoznak azon, hogy új funkciókkal és javításokkal bővítsék a böngészőt, így biztos lehetsz benne, hogy az Arc Search mindig naprakész lesz és megfelel majd a felhasználói igényeknek.

Ha pedig bármikor úgy döntenél, hogy visszaváltasz egy másik böngészőre, az Arc Search rugalmas beállításokat kínál, így könnyedén módosíthatod az alapértelmezett böngészőt az iPhone beállításaiban. De ha az Arc annyira tetszik, ahogy reméljük, akkor talán nem is lesz szükséged erre a lehetőségre!

Az Arc Search összehasonlítása más népszerű böngészőkkel: Safari, Chrome és Firefox

Amikor új böngészőt választunk, sokszor az ismertebb nevek, mint a Safari, Chrome és Firefox jutnak eszünkbe. Azonban az Arc, egy friss szereplő a piacon, számos egyedi jellemzővel próbálja megkülönböztetni magát. Nézzük, hogyan áll szemben a többiekkel!

1. Felhasználói felület és testreszabhatóság:

 • Arc Search: Modern és minimalista felület, amely nagy hangsúlyt fektet a testreszabhatóságra. A felhasználók személyre szabhatják a kezdőlapjukat, és integrált AI segítővel könnyedén navigálhatnak.
 • Safari: Tisztább, kevésbé testreszabható felületet kínál, de nagyszerűen integrálódik az Apple ökoszisztémájával.
 • Chrome: Rendkívül testreszabható, számos bővítménnyel és témával, amelyek segítenek a felhasználói élmény finomításában.
 • Firefox: Nagy hangsúlyt fektet a testreszabhatóságra és az adatvédelemre, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy számos beállítást és kiegészítőt szabjanak saját igényeikre.

2. Adatvédelem és biztonság:

 • Arc Search: Az adatvédelem egyik fő értékesítési pontja, ígéretes funkciónak tűnik, beleértve az adatok anonimizálását és a felhasználói adatok minimalizálását.
 • Safari: Erős adatvédelmi funkciókat kínál, különösen a követés elleni védelem terén.
 • Chrome: Bár biztonságos, gyakran kritizálják a felhasználói adatok gyűjtése miatt, ami aggodalmat válthat ki adatvédelmi tudatos felhasználók körében.
 • Firefox: Az adatvédelem az egyik fő erőssége, kiterjedt adatvédelmi beállításokkal rendelkezik, amelyek segítenek a felhasználóknak jobban ellenőrizni az adataikat.

3. Teljesítmény és kompatibilitás:

 • Arc Search: Az új technológiákra építve gyors és hatékony, de néha korlátozott lehet a kompatibilitás bizonyos webhelyekkel és alkalmazásokkal.
 • Safari: Gyors és hatékony, különösen az Apple eszközökön, ahol optimalizált a hardverrel.
 • Chrome: Ismert a magas teljesítményéről, de erőforrás-igényes lehet, ami befolyásolhatja a gépek teljesítményét.
 • Firefox: Kiegyensúlyozott teljesítményt kínál, bár néha kevésbé gyors, mint a Chrome vagy a Safari.

4. Innováció és jövőkép:

 • Arc Innovatív megközelítést kínál, az AI integrációval új dimenziót nyit a böngészésben.
 • Safari: Az innovációk többnyire a felhasználói élmény javítására és az integrációra összpontosítanak az Apple ökoszisztémájával.
 • Chrome: Állandóan frissül új funkciókkal, de ezek többsége a teljesítmény és integráció javítására irányul.
 • Firefox: Az innováció az adatvédelem és a felhasználóbarát funkciók területén érhető tetten, próbál reagálni a felhasználók növekvő igényeire.

Összességében az Arc Search egy izgalmas új lehetőség azok számára, akik frissítő változatosságra vágynak a böngészőpiacon, különösen, ha a személyre szabhatóság és az adatvédelem kiemelt szempontok. A jövőbeli frissítések és fejlesztések még tovább erősíthetik pozícióját a piacon.

0 Shares